Asterix & Obelix i Dragens Rike

Komedie / Familiefilm1 t. 50 min.6 år
Bilde fra 'Asterix & Obelix i Dragens Rike'Plakat for 'Asterix & Obelix i Dragens Rike'

Forestillinger

Henter forestillinger

Asterix og Obelix er tilbake større og sterkere enn noensinne med helt nye skuespillere som Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Zlatan Ibrahimovic, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Idefix...

"Perfekt påskeferiefilm for hele familien" - Cinema

Se Zlatan Ibrahimovic som Cæsars store hærfører Antivirus.

Asterix og Obelix i Dragens Rike er den franske filmen med størst antall besøk på premieren i Frankrike på hele 15 år...

Basert på arbeidet til René Goscinny og Albert Uderzo.

En episk eventyrfilm fylt med spektakulære kulisser, fantastiske kostymer og mye moro med våre helter Asterix og Obelix.

Den eneste datteren til den kinesiske keiseren Han Xuandi, rømmer fra en streng prins og søker hjelp hos Gallerne og de to tapre krigerne Asterix og Obelix.

Keiserinnen av Dragens Rike har nettopp blitt fengslet etter et statskupp iverksatt av Deng Tsin Qin, en forrædersk prins. Hun må be om hjelp fra Gallerne og de to modige krigerne Asterix og Obelix, utstyrt med overmenneskelig styrke takket være deres magiske trylledrikk. Våre to uatskillelige helter følger prinsessen for å redde moren hennes og frigjøre landet. Dermed begynner en stor reise og et enda større eventyr. Men Cæsar og hans mektige hær, som tørster etter en ny erobring, er også på vei til Dragens Rike.

Premiere:
17.02.2023
Originaltittel:
Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu
Regi:
Guillaume Canet
Språk:
Norsk
Produksjonsår:
2023
Skuespillere:
Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Zlatan Ibrahimvic, Marion Cotillard, Vincent Cassel
Sjanger:
Komedie / Familiefilm
Spilletid:
1 t. 50 min.
Nasjonalitet:
Frankrike
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år
Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener. Filmen er inspirert fra et humoristisk tegneserie univers, og får aldersgrense 6 år.