Henry Cavill som Superman

Henry Cavill skal angivelig ha signert ny, stor Superman-deal


Snakker vi tre nye solofilmer her?

Spekulasjonene rundt Henry Cavills status som Supermann har vært mange og heftige det siste året. I november 2019 avslørte skuespilleren at han var mer enn klar for å tre inn i den røde og blå drakta igjen, og i mai var Cavill i forhandlinger med Warner Bros. om et cameo-comeback i DC-universet. I juni skal studioet ha uttrykt at interessen rundt Cavill/Supermann, på daværende tidspunkt, ikke var stor nok til å la ham lede en solofilm med det første.

...???

Jepp, vi har vært like forvirra som deg.

Nå kan det derimot se ut til at Warner Bros. har skiftet mening. Skal vi tro de siste dagenes internett-buzz (med opphav i en artikkel publisert på The Culture Nerd), skal 37-åringen ha signert kontrakt for hele tre nye filmer - i tillegg til muligheter for cameos og andre opptredener i DC-filmer.

Les også: Stor oversikt: Kommende superheltfilmer!

COMEBACK: Henry Cavill som Supermann.

Ny trilogi?

Ryktene røper ikke hva de tre nye filmene dreier seg om, så muligheten for at vi snakker en ny "Superman"-trilogi som bygger på "Man of Steel" (2013) er absolutt der. Når det gjelder potensielle cameos, står en rekke DC-prosjekter for tur. Cavill kan i første omgang kastes inn i både "Aquaman"-oppfølgeren, Dwayne Johnsons "Black Adam" og "Shazam!"-oppfølgeren "Shazham! Fury of the Gods". Og flere filmer følger.

Hittil har Cavill spilt Superman i "Man of Steel", "Batman v. Superman" og "Justice League". Sannsynligvis får vi også se ham i "The Snyder Cut", som lanseres på HBO Max neste år.

Vi digger både Henry Cavill og Superman, og krysser fingre og tær for at ryktebørsen har rett denne gangen. Publikum fortjener å bli bedre kjent med karakteren - og Cavill fortjener en ny sjanse...