Ingenting å le av Bilde 6

Se Odda spille kreftrammet komiker i ny norsk film


Odd-Magnus Williamson spiller en standupkomiker i denne nye norske filmen. Karrieren er på hell, forholdet hans rakner… og så får han kreft. Se traileren til komedien Ingenting å le av over!

Odd-Magnus Williamson er manusforfatter og hovedrolleinnehaver for den nye norske filmen Ingenting å le av. Filmen er regissert av Petter Næss (Elling), og beskrives som "en morsom historie om verdien av å ta livet på alvor."

Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en vakker kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så, gradvis, mister han grepet, blir for godt vant, følger ikke med i tiden og slutter å fornye seg. En dag endrer alt seg.

Kaspers årlige juleshow blir avlyst og han blir byttet ut med en ny «up-and-coming» komiker. Da han dagen etter går til legen, får han vite at han har en alvorlig sykdom, og når man ikke tror det kan bli verre –så blir det nettopp det. Kjæresten hans gjør det slutt med han før han rekker å fortelle om diagnosen.

Det er da humoren kommer til sin rett. Kaspers dalende stjerne som stand-up komiker får nytt liv, når han bruker humor som avvæpnende og livgivende kraft. Han oppdager nye sider av seg selv og ikke minst - hva som er det viktigste her i livet.

Ingenting å le av har Norgespremiere fredag 10. september. Kjøp billetter til filmen her!

Ingenting å le av er en Kinoklubb-film, og medlemmer av Kinoklubb Norge kan se den på kino til halv pris. Les mer om Kinoklubb, og meld deg inn, her!

Les også: Denne sommeren kan du se rekordmange filmer til halv pris