Enterprise i Star Trek

Beamer opp en ny Star Trek-film


Star Trek: Discovery-manusforfatter og J.J Abrams' produksjonsselskap skal jobbe på Paramounts neste Star Trek-film.

Det har vært stille på Star Trek-filmfronten siden Star Trek: Beyond hadde premiere for nesten 5 år siden. Det har derimot ikke skortet på Star Trek-serier, som Discovery og Picard, men Star Trek kan jo være veldig kult også på det store lerretet.

9.jpg 

Det har vært spekulert i hvorfor Star Trek-"eier" Paramount tilsynelatende ikke har vært så opptatt av å lage Star Trek-filmer, og først og fremst er det sci-fi-franchisens dårlige lønnsomhet som har blitt trukket frem som hovedsynderen. I tillegg har det kommet oppdateringer fra uventet hold, som da selveste Quentin Tarantino røpte at han hadde et Star Trek-manus klart. 

 

Make it so!

 

Nå virker det som om Paramount for alvor planlegger en ny film, med et hakket mer realistisk team som skal stå bak. Det er bransjenettstedet Deadline som er først ute med å melde at Star Trek: Discovery-manusforfatter Kalinda Vazquez, blant annet ansvarlig for siste sesongs Terra Firma-dobbelepisode fra "The Mirror Universe", er i gang med å skrive en ny film som skal produseres av J. J Abrams produksjonsselskap Bad Robot. Kanskje kan Abrams vende tilbake i Star Trek-regissørstolen, en rolle han hadde på Star Trek: Into Darkness fra 2013?

Star-Trek-Discovery-Terra-Firma-Part-1.jpg 

Manusforfatter Kalinda Vazquez virker som skapt for å skrive Star Trek. Artig nok er hun nemlig oppkalt etter en karakteren Kalinda som dukker opp i andre sesong av den orginale Star Trek-serien fra 1968. Tidligere har hun blant annet jobbet med Prison Break og Marvels Runaways.

Vi krysser fingrene for at vi ikke må vente 5 nye år før vi igjen får se starfleet "boldly go where no one has gone before"!