Tron, Jared Leto

"Tron"-oppfølger med Jared Leto på vei


...og alle hjerter gleder seg - eller?

Ti år etter "Tron: Legacy" - og 38(!) år etter "Tron", ser det ut til at Disney er klare for å ta fatt på et tredje kapittel i franchisen. Garth Davis ("Lion") er regissøren som skal dra oppfølgeren i havn - og hovedrollen er kapret av ingen ringere enn Jared Leto.

Deadline var først ute med nyheten, som dessverre røper lite utover de to sistnevnte navnene. Ikke spør oss hvorfor, men basert på kun den informasjonen er vi ikke helt...overbeviste.

Vi har altså ingen juicy detaljer her, og sammen må vi smøre oss med tålmodighet for å finne ut av om oppfølgeren plukker opp der "Tron Legacy" slapp - eller om Olivia Wildes sylskarpe bob er klar for comeback.

Les også: Kan Tenet ha vært den vanskeligste filmen å klippe - noensinne?

Olivia Wilde i "Tron: Legacy".

Kultfilm

 

Originalfilmen "Tron" ble lansert i 1982 og høstet, til tross for at den ikke ble noen umiddelbar hit, en trofast fanskare for sin glorete dataspill (eventuelt syretrip)-estetikk. Disney fulgte opp med "Tron: Legacy" i 2010, til blandet mottakelse. Publikumsmessig, gikk filmen likevel over all forventning - og spilte inn hele 400 millioner dollar globalt.

Ryktene om en tredje film har gått siden den gang, men ting har altså ikke blitt noe av...før nå. DERSOM alt går etter planen, da.

Jared Leto har i det minste troa: